De la revizii recomandate de producator pana la reparatii complete ale autovehicolului, expertii ING Service Auto va pot ajuta sa mentineti masina in conditii optime pentru mai mult timp.

Un vehicul bine intretinut este mai fiabil, are un consum redus de combustibil si va avea o durata de viata mai mare, obtintinand maximul din investitia dumneavoastra auto. Mecanicii nostri, experti in reparatii auto, sunt instruiti pentru a efectua servicii de diagnosticare si reparatii pentru toate marcile si modelele de autoturisme si autoutilitare.

ING Service Auto, service autorizat R.A.R., este perfect echipat pentru a furniza servicii de intretinere si reparatii auto. De la revizii de rutina cum ar fi schimbarea uleiului sau al anvelope la reparatii legate la uzura, precum sistemul de franare, sistemul de evacuare, de suspensie si directie, inclusiv sistemul electronic sau motor.

Serviciile noastre

Revizii periodice

Inlocuire filtre (aer, ulei, polen, combustibil), schimbarea uleiului precum si schimb complet de distributie si pompa de apa.

Diagnoza computerizata

Diagnoza auto computerizata poate oferi informatii utile despre sistemele electrice si electronice ale autovehiculelor.

Sistem aprindere

Starea in care se afla instalatia de aprindere este foarte importanta in performantele unui motor. Defectiunile sistemului de aprindere sunt printre cele mai dese defectiuni ale unei masini.

Sistem suspensie

Servisarea sistemului de suspensie poate presupune inlocuirea arcurilor flanse, inlocuirea amortizoarelor, inlocuirea articulatiilor de suspensie.

Sistem franare

Servisarea sistemului de franare al unui autovehicul poate presupune inlocuirea placutelor si discurilor de frana, inlocuirea sabotilor si tamburilor de frana, schimbarea lichidului de frana.

Sistem directie

Sistemul de directie asigura o manevrabilitate buna si stabilitatea masinii. Acesta trebuie sa confere o tinuta buna de drum, astfel incat sa mentina directia de mers in linie dreapta.

Tinichigerie

Reparatiile efectuate asupra structurii metalice si de rezistenta a autoturismelor (uzual denumite tinichigerie caroserie auto).

Vopsitorie

Dispunem de cabina de vopsit, de ultima generatie, prevazuta cu sisteme de filtrare eficiente si statie de pregatire vopsitorie cu ventilatie.

Solicita o oferta de pret